hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin esnafına fizik tedavide özel sağlık hizmeti

    Mersin esnafına fizik tedavide özel sağlık hizmeti
    expand

    Mersin esnafına fizik tedavide özel sağlık hizmeti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Mersin ESOB) ile Fizik Tedavi Merkezi (Fizyomed) arasında birliğe bağlı meslek odalarına üye esnaf ve sanatkarlar ile birlik ve oda çalışanlarının bakmakla yükümlü oldukları eş, anne, baba ve çocuklarına uygun koşularda fizik tedavi sunulmasına dair iş birliği protokolü imzalandı.
    Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ile Fizyomed Müdürü Uzman Dr. Fatih Gün tarafından imza altına alınan protokol Mersin ESOB ve ona bağlı mesleki odaların yöneticileri, çalışanları ile Esnaf ve Sanatkarlar Sicil Müdürlüğü ile ilgili mesleki odasına kayıtlı esnaf ve sanatkarlar, esnaf ve sanatkarların bakmakla yükümlü oldukları eş, anne, baba ve çocuklarını kapsıyor.
    Söz konusu protokolle Mersin ESOB ve ona bağlı mesleki odaların yöneticileri, çalışanları ile Esnaf ve Sanatkarlar Sicil Müdürlüğü ile ilgili mesleki odasına kayıtlı esnaf ve sanatkarlar, esnaf ve sanatkarların bakmakla yükümlü oldukları eş, anne, baba ve çocuklarına uygulanacak indirimler belirlendi.
    Buna göre SGK, müstahaklıkları olması durumunda; muayene ücretlerinden alınan ücretlerde SGK tarafından zorunlu kılınan katılım payı ( 15 TL) alınacak, muayene fark ücretinden yüzde 50 indirim uygulanacak. Yine protokol gereği fizik tedavi ve rehabilitasyon tedavisinden alınan fark ücretleri ile radyoloji işlemlerinden alınan fark ücretlerinden yüzde 50 indirim sağlanacak. SGK, müstahaklıkları olmaması durumunda ise Tabipler Odası (SUT) fiyat tarifesi üzerinden uygulama yapılacak. Bütün işlemler için ücret peşin ya da kredi kartı olarak ödenecek. Ayrıca kişilere uygulanacak olan SGK kapsamında olmayan tedavi ve özel işlemlerinden yüzde 20 indirim sağlanacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow