hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin Gençlik ve Spor Kulübü, 18 branşta çalışmalarını sürdürüyor

    Mersin Gençlik ve Spor Kulübü, 18 branşta çalışmalarını sürdürüyor
    expand

    Mersin Gençlik ve Spor Kulübü, 18 branşta çalışmalarını sürdürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, bünyesine masa tenisi ve bisiklet branşlarını da katarak 18 branşta çalışmalarını yoğunlaştırdı.
    Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Gençlik ve Spor Kulübü, 300'ün üzerinde lisanslı, toplam 600'e yakın sporcuyla antrenmanlarını sürdürüyor. 
    Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı, kısa bir süre içerisinde bünyelerine iki yeni branşı daha kattıklarını, Mersin'de spor alanında güçlü bir potansiyel gördüklerini belirtti. 
    Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in talimatlarıyla 16 Temmuz'da tarihinde Gençlik ve Spor Kulübü'nü kurduklarını anlatan Tarakçı, "Hem gençlik faaliyetleri hem de spor faaliyetleri yapacağız. Sporcularımızdan 320-325'ini lisansladık. Bu sayı her geçen gün artacak. Öncelikli olarak atletizm, atıcılık, basketbol, jimnastik, satranç, tekvando, yüzme, su topu, futbol, voleybol, masa tenisi, boks, güreş gibi branşlarda faaliyet göstereceğiz. 16 branş açmıştık, 2 branş daha ilave ettik. Her hafta bir branşı ilave edeceğiz. Çünkü Mersin'de böyle bir potansiyel var" dedi.
    Amaçlarının en üst liglerde yer almak olduğunu kaydeden Tarakçı, "Fakat bu zaman içerisinde olabilecek bir şey. Zaten en alt ligden başladığınız zaman, üst lige çıkabilmemiz 3-4 seneyi, bazı branşlarda 5 yılı buluyor. Özellikle Mersin'in çok büyük özlem duyduğu erkek basketbol takımı konusunda ciddi çalışmalarımız var. Bu süreçte de isteğimiz, Mersinli gençlerimizin burada mücadele etmesi" diye konuştu.
    Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde görev alan Basketbol Antrenörü Eren Yılmaz ise, genç yeteneklere çağrıda bulunarak, basketbol oynamak isteyen gençleri kulübe davet etti.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow