hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin için anlamlı güç birliği

    Mersin için anlamlı güç birliği
    expand

    Mersin için anlamlı güç birliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Sanat Etkinlikleri Derneği, 19’uncusu planlanan Mersin Uluslararası Müzik Festivali hakkında bilgiler sunmak için Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret etti.
    Vali Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret eden Sanat Etkinlikleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selma Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri, bu dönem 1-22 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılması planlanan, 19’ncü Mersin Uluslararası Müzik Festivali hakkında detaylı bilgiler verdi.
    Ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer olmak üzere, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, Mezitli Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Kurtuluş, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Sözkesen, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Cem Bucuge, Deniz Ticaret Odası’nı temsilen Koray Özbenli, Ticaret Borsası’nı temsilen Ercan Güneş katıldı.
    Sanat Etkinlileri Derneği ve Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı’nın, 18 yıldır pek çok kente örnek olacak bir dayanışmayla gerçekleştirilen festivalin önemine değinen konuşmasının ardından, sanat yönetmeni Erdoğan Şanal, gelecek dönem festival değerlendirme ve taslak programı, festival yurtdışı temsilcisi Altay Bayram ise festivalin de üyesi olduğu Avrupa Festivaller Birliği hakkında, bilgiler sundu. Festival sponsorları da olan ve ziyarette bulunarak güç birliği gösteren belediye ve oda başkanları, desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow