hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nde devir teslim

    Mersin İl Sağlık Müdürlüğünde devir teslim
    expand

    Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nde devir teslim

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de İl Sağlık Müdürü Dr.Sinan Bahçacı, görevini Opr. Dr. Emrah Ceviz’e teslim etti.
    Kentte 10 Kasım 2017 tarihinden bu yana Mersin İl Sağlık Müdürlüğü görevini sürdüren Dr. Sinan Bahçacı, görevini Opr. Dr. Emrah Ceviz’e teslim etti.
    İl Sağlık Müdürlüğü makam odasında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Bahçacı “Yaklaşık 3.5 yıl önce devraldığım ve şerefle sürdürdüğüm görevimden bugün itibarıyla ayrılıyorum. Bu süre zarfında çalışma arkadaşlarımla birlikte Mersin halkına sağlık alanında güzel hizmetler sunduk. Mersin gerçekten çok güzel bir şehir. Burada çok güzel dostluklar edindim. Nihayetinde bu bir bayrak yarışı. Eminim ki görevi devrettiğim arkadaşım hizmet bayrağını daha ileriye taşıyacaktır. Bu süreçte birlikte görev yaptığım arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.
    İl Sağlık Müdürlüğü görevini devralan Opr .Dr. Emrah Ceviz ise Mersin’in sağlığına yaptığı katkılardan dolayı Bahçacı’ya teşekkür ederek “Bu kutlu hizmet yarışında sizden devraldığım bayrağı daha ileriye taşımak ve Mersin halkına sağlık alanında en iyi hizmeti sunmak için elimden geleni yapacağım. Değerli meslektaşıma da bundan sonraki görevinde başarılar dilerim” ifadelerini
    kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow