hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin kent protokolü bayramlaştı

    Mersin kent protokolü bayramlaştı
    expand

    Mersin kent protokolü bayramlaştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adnan AÇIKGÖZ/MERSİN, (DHA) - MERSİN il protokolü, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda buluştu. Vali Ali İhsan Su, "Bu günlerde özellikle yetimlerin, öksüzlerin, kimsesizlerin gönüllerini alıp, onları da bayram sevincine ortak etmeliyiz" dedi.
    Kültür Merkezi'ndeki resepsiyona Vali Su'nun yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, milletvekilleri, askeri erkan, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
    Konukları salon girişinde karşılan Vali Su, yaptığı açıklamasında, "Bayramlar bizim için çok özel ve güzel günler. Bir Ramazan boyunca vatandaşlarımız oruçlarını tuttular, ibadetlerini yaptılar. Bugün de hep birlikte bayramı idrak ediyoruz, bayram coşkusunu yaşamaya çalışıyoruz. Bu günlerde özellikle yetimlerin, öksüzlerin, kimsesizlerin gönüllerini alıp, onları da bayram sevincine ortak etmeliyiz. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise dini bayramların önemine vurgu yaparak, "1 ay İslam Alemi'nde Ramazan yaşandı. Vatandaşın kendi parasıyla kurulan iftar sofralarında vatandaşla iftar yapma imkanı buldum. Onlarla beraber olma, dertleşme, bir ekmeği bölüşme imkanı buldum. İşte bayramların  bize hatırlattığı duygular bunlar. Birlik, beraberlik. paylaşım, bu duygular en yüksek noktalara erişti. Gelecek bayramların bugünlerden çok daha huzurlu, mutlu olmasını arzu ederim. Dualarım bu yönde" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ 

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow