hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin kent protokolü sahili temizledi

    Mersin kent protokolü sahili temizledi
    expand

    Mersin kent protokolü sahili temizledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adnan AÇIKGÖZ/MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, çevre kirliliğine dikkat çekmek  için STK temsilcileri ve öğrencilerle birlikte sahil bandında temizlik çalışması gerçekleştirdi.
    Belediye ve Kent Konseyi işbirliğinde, Tenis Kulübü ön bölümündeki etkinlik öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Seçer, Mersin'in önemli bir turizm kenti olduğuna ve şehrin her bölgesinin temiz olması gerektiğine vurgu yaparak, "Deniz ve sahillerimizin temizliği çok önemli. Plastik, cam ve kağıtları toplayarak sahillerimizi temizlemeye çalışacağız. Belediye olarak temizlik anlamında gerekli çalışmaları yapsak da çevre temizliği konusunda hepimizin dikkatli ve duyarlı olması gerekiyor. Çünkü doğa hepimizin evi" dedi.
    Başkan Seçer, konuşmasının ardından Kent Konseyi Başkanı Yasmina Lokmanoğlu, Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu ve kentteki diğer STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar ile birlikte sahil bandındaki atıkları topladı.
    Poşetlere doldurulan atıklar geri dönüştürülmek üzere görevlilere teslim edilirken, etkinliğin belirli zaman aralıkları ile kentin farkıl bölgelerinde sürdürüleceği kaydedildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow