hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin kent protokolünden bayram mesajı

    Mersin kent protokolünden bayram mesajı
    expand

    Mersin kent protokolünden bayram mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN'de Vali Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilçe belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, yayınladıkları mesajlarında vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı.
    Vali Ali İhsan Su, mesajında koronavirüs salgını dolayısıyla alınan tedbirlere uyulması uyarısında bulunarak, "Birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının daha da pekiştiği, sevgi ve saygı atmosferinin hakim olduğu, paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma hasletlerinin en güçlü şekilde yaşatıldığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan COVID-19 salgını nedeniyle bayramı, virüsün yayılmasına karşı verdiğimiz mücadelenin sekteye uğramaması için temizlik, maske ve mesafe kurallarına azami ölçüde uyarak geçirmemiz hayati önem taşımaktadır" dedi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer de, Kurban Bayramı’nda 24’ü mobil 32 noktada, 250 kasapla kesim hizmeti vereceklerini belirterek, vatandaşları sokakta, caddede, umuma açık yerlerde kurban kesmemeleri konusunda uyardı. Vatandaşların büyük kısmının deniz kıyısındaki ya da yaylalardaki tatil bölgelerinde olacağına da dikkat çeken Başkan Seçer, herhangi bir su sıkıntısı yaşanmaması için bahçe sulama, araç yıkama gibi işlerin bayram sonrasına bırakılmasını isteyerek vatandaşların bayramını kutladı
    Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde, belediye binası girişinde karşılaştığı vatandaşlarla da bayramlaştı, şeker ve kolonya ikram etti. Ardından belediyenin birimlerini tek tek ziyaret ederek personelle bayramlaşan Başkan Gültak personele de şeker ve kolonya ikram etti, aileleri ve sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram yaşamaları temennisini dile getirdi.
    Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, tüm vatandaşların sağlıklı ve huzur içerisinde bir bayram geçirmesi dileklerini iletti. Mezitlililerin bayramlarını sorunsuz bir şekilde yapabilmesi için bütün tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Tarhan, yayınladığı bayram mesajında, “Dostluğu, sevgiyi, kardeşliği, geleceğimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız bu günlerde tüm vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmadan, birlik ve beraberlik içinde olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.
    Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ise, Kurban Bayramı süresi içerisinde de kontrollü sosyal hayat kurallarına uyulması gerektiğini vurguladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow