hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin polisinden renkli kutlama

    Mersin polisinden renkli kutlama
    expand

    Mersin polisinden renkli kutlama

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-MERSİN'de Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177'inci yıl dönümü renkli görüntülerle kutlandı. 
    Merkez Yenişehir ilçesi Özgecan Barış Meydanı'nda düzenlenen kutlamaya Vali Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları polisler, vatandaşlar katıldı. 
    Kutlama sırasında emniyete yeni alanın araçların kurdele kesimi yapılırken, Vali Su, yaptığı incelemenin ardından yetkilerden ilgili bilgi aldı. Daha sonra ise 177'inci yıl dönümü pastası kesilirken, denizde de ışıklı gösteri yapılırken deniz polisi de Akdeniz'in mavu sularında Türk bayrağı açtı. Havai fişek ve dron gösterileri de etkinliğe renk katarken, sadece kadınlardan oluşan Erdemli Belediyesi Mehteran takımının performansı da büyük ilgi çekti. 
    Burada konuşan Vali  Su, Türk polisinin 7 gün 24 saat görevinin başında olduğunu belirterek, "Polisimiz kurulduğu günden bugüne kadar fedakarca, can siper hane görev yapmıştır. Milletimizin huzuru, güveni için her türlü fedakarlığı yerine getirmiştir. Bu anlamda şehitlerimiz, gazilerimiz var. Tüm polis teşkilatımıza şükranlarımızı ifade ediyoruz. Bu çerçevede başta İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere bütün polis teşkilatımıza teşekkür ediyorum" dedi.
    Emniyet Müdürü Aslan, teşkilat olarak vatandaşa bir telefon kadar yakın olduklarını ifade ederek, "Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü Mersin'de hep birlikte kutluyoruz. Burada stantlarımız var. Emniyet teşkilatının ne noktaya geldiğini, nasıl çağ atladığını hep birlikte görüyoruz. Vatandaşlarımız da çok memnun. Şehitlerimizi Allah'tan rahmetle anıyorum. Gazilerimize sağlık diliyorum. Tüm emniyet personelimizin günlerini kutluyorum. Bütün Mersinlilere de bize verdikleri bu destekten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow