hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin sahili karnaval havasına büründü

    Mersin sahili karnaval havasına büründü
    expand

    Mersin sahili karnaval havasına büründü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Büyükşehir Belediyesi, '14 Şubat Sevgililer Günü' için hazırladığı dans gösterisiyle Mersinlilere sürpriz yaptı.
    Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği organizasyonun duyurusu yapılmadı. '14 Şubat Sevgililer Günü' için hazırlanan dans gösterisi Kültür Park içerisindeki Fenerbahçe Meydanı civarında gerçekleşti. Çimlerde oturup sevdikleriyle zaman geçiren Mersinliler önce müziğin sesini duydu, ardından sürpriz dans gösterisiyle yaşadıkları şaşkınlığı dakikalarca gizleyemedi.
    Sevgililer Günü için Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür Park’taki çimlere yerleştirdiği ‘sevgi’ temalı figürlerin etrafında oturan Mersinliler, dakikalar sonra karşılaşacakları sürprizden habersiz bir şekilde sahilin tadını çıkardı. O sıralarda gösteri hazırlıkları sessiz sedasız başladı. Önce Büyükşehir Belediyesi temizlik görevlisi kostümlü dansçılar yürüyüş yolunu süpürmeye başladı. Ardından ellerinde çok sayıda kalpli balon taşıyan iki kişi gösterideki yerini aldı.
    Müziğin sesini duyan Mersinliler yürüyüş yoluna baktıklarında bir kadın ve bir erkeğin sevgi dolu dansını izlemeye başladı. 'Flash Mod' gösterisi adını taşıyan organizasyon art arda sürprizlerle sürdü. Müzik değiştikçe dans da değişti. Asıl sürpriz, temizlik görevlilerinin harekete geçmesiyle başladı. İzleyenlerin daha sonra temizlik görevlisi olmadığını anladığı dansçılar üzerlerindeki üniformaları çıkartıp dans etmeye başladı. İzleyenler de gösteriye alkışlarla eşlik etti.
    Gösterinin sonunda tüm dansçılar bir araya gelerek pankart açtı. Pankartta “Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun” mesajı yer aldı. Başından beri gösterinin bir parçası olan baloncular ise ellerindeki kalp şeklindeki balonları gökyüzüne bıraktı. Kimi Mersinli dakikalarca alkışlarken kimi ise uçan balonlara el salladı.
    Gösteriyi izleyen vatandaşlardan Emel Tekgül, karşılaştığı sürpriz karşısında duygularına hakim olamadığını belirterek, “Burada muhabbet ederken birden dansçılar gösteri yapmaya başladı. En son kutlama pankartı açıldığında ise ben ağladım. Burada sosyal belediyecilikle karşılaştık. Beni mutlu eden de o oldu” dedi.
    Gökçe Uçak, arkadaşlarıyla buluşup sohbet ettiği bir sırada Büyükşehir Belediyesi’nin sürpriziyle karşılaştığını vurgulayarak, “Bir anda çöp temizleyen görevliler sandığımız dansçılar güzel bir dans gösterisi yaptılar. Dün akşam da buradan yürüdüm, Sevgililer Günü için yapılan kalpler, figürler de çok iyi oldu. Mersin’in gerçekten buna ihtiyacı vardı. Zaten yeni yılda da billboardlarda hep ‘Seni Seviyorum’ yazısı vardı. Mersin’i çok seviyorum” diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow