hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin teyakkuzda

    Mersin teyakkuzda
    expand

    Mersin teyakkuzda

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN'de, kent genelinde iki gündür etkisini gösteren yağış ve fırtınaya karşı tüm ekipler teyakkuza geçti.
    Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Kriz Masası ile gelen şikayetlere anında müdahale ediliyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yoğun yağışın etkisiyle su seviyesi yükselen ve taşan derelere müdahale ederek, oluşabilecek hasarları en aza indiriyor. Yağış ve fırtınanın başladığı günden itibaren aralıksız çalışan İtfaiye, Fen İşleri, Yol Yapım Bakım ve Onarım, Park ve Bahçeler ile Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlıklarına bağlı ekipler, dere taşkınlarına müdahale ederek, oluşabilecek yeni taşkınlara karşı önlemlerini alıyor.
    Erdemli İlçesi’nde Doğusandal Mahallesi’nde bulunan Müğlü yaylasında ve Sarıyer Mahallesi’nde dere taşkınına müdahale eden ekipler, Şahna, Koramşalı ile Fakı Mahallelerinde kapanan yolları temizledi.
    Çalışmalar kapsamında Koramşalı Mahallesi Çerçili yolu, Gücüş Mahallesi ile Türbe Mahallesi arasındaki yol, Elbeyli Mahallesi Yağda yolu tedbir amaçlı trafiğe kapatıldı.
    Silifke İlçesi’nde de sorun olan noktalara anında müdahale eden ekipler, Bükdeğirmeni, Yenibahçe ve İmamlı Mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow