hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin'de bayram tedbirleri

    Mersinde bayram tedbirleri
    expand

    Mersin'de bayram tedbirleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN Valiliği öncülüğünde, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzurlu ve sorunsuz bir şekilde geçirebilmeleri için bir dizi tedbir aldı.
    Valilikten yapılan açıklamaya göre; otogar, istasyon, liman, şehir içi otobüs durakları ile halkın alışveriş yaptığı yerlerde gerekli güvenlik önlemleri alınarak daha dikkatli ve titiz davranılacak, böylesi yerlerde bayram süresince nöbetçi personel bulundurulması sağlanacak. Belediyelerce toplu taşıma araçlarının seferlerinde sürekliliğin sağlanması ve şehir içi trafiğin akıcı hale getirilmesi amacıyla gerekli tedbirler önceden planlanacak, itfaiye, su ve kanalizasyon arıza ekipleri hazır hale getirilerek nöbetçi memurluklar müracaatlara açık tutulacak. Gıda üreten iş yerleri ile satışını yapan ve toplu tüketim yerlerinde gıda güvenliğine ve tüketicinin aldatılmasının önlenmesine yönelik kontroller sıklaştırılacak. Elektrik kesilmelerine karşı yeteri kadar ekip hazır bulundurulacak.
    Yangın veya doğal afetlere anında müdahale için belediyeler ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün üst yöneticileri tarafından da önceden planlama yapılacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow