hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin'de kent protokolü, yeni yılı kutladı

    Mersinde kent protokolü, yeni yılı kutladı
    expand

    Mersin'de kent protokolü, yeni yılı kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN Valisi Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve kent protokolü, vatandaşların yeni yılını kutladı.
    Vali Ali İhsan Su ile Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, yayınladıkları mesajlar ile yeni yılı kutladı.
    Koronavirüs salgınına rağmen kentte birçok yatırım ve hizmetin gerçekleştirildiğini belirten Vali Su, "Herşeyin en iyisine layık olan Mersinli hemşehrilerimizin huzur ve refahını artırmak için, 2021 yılında da çalışmalarımızı azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.
    Başkan Seçer ise sevgi vurgusu yaparak, "Geride bıraktığımız yılın yaralarını sarmak ve iyileşmek için en büyük ilacımız ise birlik, beraberlik ve sevgi olacak. Birbirimize, kentimize ve ülkemize olan tükenmez sevgimizle çalışıp, yarınlara daha güzel ve kalıcı eserler bırakacağız. 2021 yılının dünyamıza, ülkemize, çalışma arkadaşlarıma ve hemşehrilerime sevgi ve iyileşmeyi getirmesini tüm kalbimle diliyorum" ifadesini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow