hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin'de pandemi koordinasyon toplantısı

    Mersinde pandemi koordinasyon toplantısı
    expand

    Mersin'de pandemi koordinasyon toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN'de koronavirüs (Covid-19) tehdidine karşı yürütülen çalışmalar ve ilave alınacak tedbirlerin görüşüldüğü ‘İl Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’ gerçekleştirildi.
    Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, il müdürleri ile ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.
    Koronavirüsün etkisinin dünyanın birçok ülkesine yayılmış durumda olduğunu belirten Vali Su, Mersin'de alınan tedbirler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere ilgili tüm bakanlıklar tarafından salgının ortaya çıktığı ilk günden itibaren konunun üzerinde hassasiyetle durulduğunu ifade eden Vali Su, kentte de her türlü tedbirin alınmaya devam ettiğini dile getirdi. İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı’nın, koronavirüsün belirtileri, bulaşma ve korunma yöntemleriyle ilgili bir sunum yaptığı toplantı, görüş ve önerilerin alınması, gündem maddelerinin görüşülmesi ve alınan kararların ardından sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow