hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin'e 73 yeni otobüs geliyor

    Mersine 73 yeni otobüs geliyor
    expand

    Mersin'e 73 yeni otobüs geliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentte hizmet verecek 73 yeni otobüsün alındığını, araçların birkaç ay sonra hizmete gireceğini duyurdu.
    Saha gezilerini sürdüren Başkan Seçer, merkez Mezitli ilçesine bağlı Eski Mezitli ve Seymenli Mahalleleri'ni ziyaret etti. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Seçer, bir dizi not alıp sorunların çözümü noktasında yetkilileri talimatlandırdı. Etkinlikte halka hitap eden Seçer, 1 buçuk yılda önemli hizmetlere imza attıklarını belirterek, "30 büyükşehir içerisinde Mersin, en başarılı belediyelerin başlarında geliyor. Belediyeciliği, hizmetin ne demek olduğunu, bu koşullarda hizmet yapmanın zorluğunu bilen herkes bunu görüyor. Türkiye'nin en zor kentinde yaşıyoruz ama en güzel, en bereketli ve en zengin kentinde yaşıyoruz" dedi.
    Toplu taşımayla ilgili bir de müjde veren Seçer, "Bizim otobüs eksiğimiz var. Birkaç ay içerisinde yeni otobüslerimiz geliyor, alımı gerçekleşti. Hem körüklü, hem standart tip var. 73 yeni otobüsümüz geliyor. Bunun 10'u körüklü, 63'ü normal standart otobüs. Onlar gelince sadece bu bölge değil, birçok bölgede yeni otobüs taleplerini karşılayacağız. Sorunumuz kalmayacak" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow