hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin’e yeni bir bisiklet topluluğu

    Mersin’e yeni bir bisiklet topluluğu
    expand

    Mersin’e yeni bir bisiklet topluluğu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN’de Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, kendi bünyesinde bisiklet topluluğu oluşturarak, bisiklet severleri de bir araya getirdi.
    Mersin’de ve çevre illere düzenledikleri sportif faaliyetlerle adını duyuran Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü yönetimi, yoğun ilgi nedeni ile aldığı kararla 'Mersin Zirve Bisiklet Topluluğu'nu kurdu. Dernek üyesi ve bisiklet severlerin yer aldığı topluluk yeni normale geçilmesi nedeni ile de ilk turunu düzenledi.
    Kulüp Başkanı Ali Rıza Demir, gelen yoğun talep ve oluşan ilgi nedeni ile bisiklet topluluğunu kurduklarını belirterek, "Yönetim kurulumuz 03 Haziran tarihinde toplanarak Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Mersin Şubemiz bünyesinde 'Mersin Zirve Bisiklet Topluluğu' ismi ile bisiklet gurubu kurulması kararı aldı. Bisiklet dünyada iki yüzyıldır kullanılıyor. Uzun ömürlü oluşu, çok yönlü kullanılabilmesiyle benzersiz kabul edilen aynı zamanda basit, uygun fiyatlı, güvenilir, temiz, çevreye uygun, sürdürülebilir ve sağlıklı bir ulaşım aracı olan bisikletin sürdürülebilir ulaşımın sembolü, tüketim ve üretim adına olumlu bir mesaj vermesi iklim üzerindeki olumlu etkileri nedeniyle tercih ediliyor. Sloganlarımız, daha temiz bir çevre için bisiklet, daha temiz bir Mersin için bisiklet; fiziksel ve ruhsal sağlık için bisiklet, ekonomi için bisiklet, spor için bisiklet, turizm için bisiklet, hobi için bisiklet" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow