hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin'in mobilyaları belediye atölyelerinde üretiliyor

    Mersinin mobilyaları belediye atölyelerinde üretiliyor
    expand

    Mersin'in mobilyaları belediye atölyelerinde üretiliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince, kaynakların verimli kullanılması amacı ile belediye atölyelerinde imal edilen kent mobilyaları şehrin farklı noktalarına monte ediliyor.
    Ekipler; park, bahçe, sağlık ocağı ve polis merkezi gibi noktalarda kullanılması amacı ile şehir mobilyası üretimini sürdürüyor. Kaynakların verimli kullanılmasını amaçlayan ekipler, son 5 ay içinde yaklaşık 500 bank, 30 kamelya, 40 piknik masası, çeşitli ebatlarda 100 saksı, 350 çöp kovası, 300 metre çit korkuluk ve çeşitli ofis mobilyaları üretip montajını yaptı.
    Üretimin her aşamasını kendi bünyelerinde gerçekleştirdiklerini ve bu şekilde tasarrufu ön planda tuttuklarını söyleyen Marangozhane Sorumlusu Murat Yıldırım, "Eski bankları yenileyip yeniden kullanıma kazandırıyoruz. Eski profiller oluyor, kaynakçı arkadaşlarla onları değerlendirip bank ayaklarında kullanıyoruz. Bankların, kamelyaların, ahşapların tamamını burada işleyip, üretip, montajını yapıyoruz. Dışarıdan sadece hammadde temin ediyoruz. Boyası dahil hepsini biz yapıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow