hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MESKİ, TÜRKAK denetiminden başarıyla çıktı

    MESKİ, TÜRKAK denetiminden başarıyla çıktı
    expand

    MESKİ, TÜRKAK denetiminden başarıyla çıktı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ) Merkez Su Analiz Laboratuarı, Türk Akreditasyon Kurumu’nun (TÜRKAK) denetiminden başarıyla çıktı.
    TS EN ISO/IEC 17025:2017 standardı kapsamında TÜRKAK denetçilerinden ekip lideri Dr. Mihriban Aksoy ile stajyer Denetçi Ayşe Gümüş Karaca, TS EN ISO/IEC 17025:2017 Yönetim Şartlarını ve denetçi Filiz Korkmaz ile stajyer Denetçi Ali Özdemir ise Teknik Şartlarını denetlemeleri için görevlendirildi. MESKİ Merkez Su Analiz Laboratuarı, her yıl gerçekleştirilmesi gereken gözetim denetimini başarı ile tamamladı.
    MESKİ Genel Müdür Vekili Can, MESKİ laboratuarının TS ISO EN /IEC 17025 standardının gerekliliklerini yerine getirme konusunda bilinçli ve deneyimli personel aynı kalitede devam ettiğini kanıtladığını belirterek, "MESKİ Laboratuar Yönetimi’nin çalışanlarının yanında olarak, kalite yönetim sisteminin uygulanmasında gerekli desteği sağladıklarının net bir şekilde görüldüğünü, bunun da başarıdaki en önemli etkenlerinden biri olduğunu belirten denetçi heyeti, birçok özel laboratuardan daha iyi bir laboratuarla karşılaştıklarını dile getirmiş, başarılarının devamını dilemiş ve teşekkür etmiştir" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow