hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MESKİ'den ızgara ve kanal temizlik çalışması

    MESKİden ızgara ve kanal temizlik çalışması
    expand

    MESKİ'den ızgara ve kanal temizlik çalışması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelinde kanalizasyon ile yağmur suyu şebekesi ve yağmursuyu ızgara gider temizliği çalışmalarına hız verdi.
    MESKİ ekipleri; kanalizasyon şebeke, yağmur suyu şebeke hatlarını özel arıtma sistemli kombine kanal temizleme aracı ile temizlerken, tıkalı olan noktaları tespit ederek sorunu ortadan kaldırıyor. Yaz mevsiminde vatandaşların sıkıntı yaşamaması adına çalışmalara devam eden MESKİ ekipleri, yağmur suyu ızgaralarının temizliğini titizlikle yürütüyor. Tıkalı noktalar belirlenirken, kanal temizliğinde özel olarak kullanılan kombine araçlarıyla alt yapı sistemlerinin temizliği sağlanıyor. Mahalle bazında yapılan taramalarda belirlenen noktalarda çalışmalar sürüyor. Vatandaşlardan gelen şikâyet ve istekler değerlendirmeye alınarak çalışmalara yön veriliyor.
    Öte yandan; tıkanmalara sebebiyet verebilecek olan süprüntü malzeme, pet şişe, bez, kağıt havlu, tuvalet kağıdı gibi atıkların yağmursuyu ızgaraları ve kanalizasyon şebekelerine deşarj edilmemesi istendi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow