hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MESKİ’den kan bağışı kampanyasına destek

    MESKİ’den kan bağışı kampanyasına destek
    expand

    MESKİ’den kan bağışı kampanyasına destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla 'Kan Bağışı' kampanyası düzenledi.
    Türk Kızılayı Kan Bağış Merkezi ile birlikte düzenlenen kampanyaya,  MESKİ Çalışanları yoğun ilgi gösterdi. MESKİ Teknik Hizmetler Yerleşkesinde düzenlenen kampanyada, Kan Bağış Merkezi yetkilileri kan bağışının insan yaşamı açısından önemi konusunda MESKİ çalışanlarını bilgilendirdi. MESKİ çalışanları, kurulan stantta, Kızılay Haftası’nda düzenlenen kampanyaya kan vererek destek oldu.
    Kampanya’ya MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, Genel Müdür Yardımcıları İrfan Korkmaz, Can Taşkın ve MESKİ çalışanları katıldı. Genel Müdür Alkaç, "Düzenlediğimiz etkinlikle kan ve organ bağışına dikkat çekerek toplumsal farkındalık oluşturmayı hedefledik. İnsan hayatı açısından büyük önem taşıyan kan bağışıyla önemli bir sosyal sorumluluğu daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık. Düzenlenen etkinliğe destek veren tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
    Genel Müdür Alkaç, açtıkları stantla bu organizasyona katkı sağlayan Türk Kızılayı Mersin Kan Bağış Merkezi’ne de teşekkür etti

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow