hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MEÜ 25'inci Kültür ve Spor Şenliği başladı

    MEÜ 25inci Kültür ve Spor Şenliği başladı
    expand

    MEÜ 25'inci Kültür ve Spor Şenliği başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN Üniversitesi (MEÜ) tarafından, öğrenci ve personellerin motivasyonunu artırmak amacı ile bu yıl 25'incisi organize edilen Kültür ve Spor Şenliği düzenlenen törenle başladı.
    MEÜ içerisindeki Uğur Oral Kültür Merkezi'ndeki açılış töreninde; Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Milletvekilleri Alpay Antmen, Cengiz Gökçel, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Oğuz Bavbek, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Basri Uçar, MİT Başkanı Mustafa Kayılı, KKTC Eğitim ve  Kültür Ataşesi Yusuf İnanıroğlu, üniversitenin idari kadrosu ve çok sayıda öğrenci yer aldı.
    Üniversitenin kurulduğu günden bu yana kendini geliştirmeye devam ettiğinin altını çizen Rektör Çamsarı, "Kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle ve 3 gün boyunca düzenlenecek konserlerle öğrencilerimizin, öğretim elemanlarımızın ve çalışanlarımızın yoğun geçen bu eğitim öğretim yılının stresini atmalarını diliyorum. MEÜ ailesi olarak daha alacak çok yolumuz, başarıyla altından kalkacak daha çok projemiz var" dedi.
    Konuşmanın ardından MEÜ Devlet Konservatuarı öğrencileri tarafından hazırlanan müzik dinletisi ve dans gösterisi sunuldu.
    Şenlik 26 Nisan Cuma gününe kadar çeşitli etkinliklerle sürecek.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow