hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mezitli Belediyesi'nden uzaktan eğitim desteği

    Mezitli Belediyesinden uzaktan eğitim desteği
    expand

    Mezitli Belediyesi'nden uzaktan eğitim desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MEZİTLİ Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün en büyük zararı verdiği eğitimin önündeki engelleri kaldırmak için harekete geçerek, hayırseverlerin katkılarıyla tedarik edilen tabletleri öğrencilere ulaştırdı.
    Hiçbir duyurunun yapılmadığı, kendiliğinden gelişen kampanya ile hayırseverlerin Mezitli Belediyesi'ne ulaştırdığı tabletler öğrencilere dağıtıldı. Mezitli Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleşen etkinlikte, Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve hayırseverler öğrencilere tabletleri verdi.
    Mehmet Halit Ökten, Güray Özkara, Vedat Erdoğan, Kemal Ekşi, Gülırmak Kozmetik (Ferit Akgül), Nilgün Aşçı, Ali Develi, Hamide Oylumlu, Şoray 1 Sitesi, Mehmet Koç, Şoray 2 Sitesi, Nazife Aban, Davultepe Gönülleri, Seçkin Oral, Madımak Sitesi, DeepGayrimenkul’den oluşan hayırseverlerin bulunduğu etkinlikte, öğrenci ve ailelerin yanı sıra belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı.
    Hayırseverlerden Emel Cebenovaya bir süre önce kaybettiği eşi Sümer Cebenovaya’nın bakımını yaptığı çiçeği Başkan Tarhan’a hediye etti. Başkan Tarhan öğrencilerin tablete ulaşmasındaki duyarlılığı ve bu değerli hediyesi için teşekkürlerini iletti.
    Belediye Başkanı Tarhan, Mezitli’nin farkını her zaman gösterdiğini dile getirdi. Hayırseverlerin büyük bir alçak gönüllük gösterdiklerini, tabletleri alan öğrencilerin sevinçlerini paylaşabilmeleri için dağıtım törenine davet ettiklerini vurgulayan Başkan Tarhan, "Maalesef dünyamız çok büyük bir virüs salgınının etkisi altında. Bu durumdan en çok eğitim dünyası etkilendi. Birçok öğrencimiz eğitimden uzakta kaldı. Biz maddi nedenlerle eğitime ulaşamayan çocuklar için EBA Destek Merkezimizle, Gençlik Kültür Evimiz ve Fitnat Gürsoy Kafe Kütüphanemizle destek olmaya çalıştık. Hayırsevlerimiz de kendi aralarında örgütlenerek bugün ilk etapta 39 tabletin öğrencilere ulaşmasını sağladı. Kısa sürede diğer öğrencilerimize de tabletlerini ulaştırmayı ümit ediyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow