hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mezitli Kent Konseyi Eskişehir’de

    Mezitli Kent Konseyi Eskişehir’de
    expand

    Mezitli Kent Konseyi Eskişehir’de

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gülhan DEMİRCİ/MEZİTLİ(Mersin), (DHA) -MERSİN'de Mezitli Kent Konseyi, Türkiye Kent Konseyleri Platformu 26.Genel Kurulu’na katıldı.
    Odunpazarı Kent Konseyi ev sahipliğinde Eskişehir’de gerçekleştirilen ve 2 gün süren genel kurula Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul, Genel Sekreter Zeliha Dik ile birlikte katıldı.
    Türkiye'nin farklı bölgelerinden 55 kent konseyinin katıldığı genel kurulu değerlendiren Sibel Gelbul, "Genel kurulda dönem başkanlığı Nilüfer Kent Konseyi’nden Odunpazarı Kent Konseyi’ne devroldu. Kent konseyleri o kentin sesidir. Demokratik kitleyi çoğaltmak ve ortak akılla hareket etmek durumundayız. Ancak etkin olabilmemiz için yerel yöneticilerin de her türlü desteğine ihtiyacımız var" dedi.
    Kentin kültür ve tarihini yansıtan yerlerini gezen Gelbul, daha sonra Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt  ile bir araya geldi. Başkan Kurt’a Soli Pompeipolis antik kentinin resminin yer aldığı cam gravür hediye eden Gelbul, "Odunpazarı Belediye Başkanımız kent konseyine önem veriyor. Kent Konseyi hem belediye meclisinde yer alıyor hem de belediyenin tüm komisyon ve çalışma programlarına dahil ediliyor olması beni etkiledi" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow