hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mezitli Sanat Çarşısı'nda Rock Denetim konseri

    Mezitli Sanat Çarşısında Rock Denetim konseri
    expand

    Mezitli Sanat Çarşısı'nda Rock Denetim konseri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN'de, Mezitli Belediyesi çalışanları tarafından oluşturulan müzik grubu Rock Denetim, Sanat Çarşısı'nda konser verdi.
    Rock müziğin birbirinden güzel şarkılarını seslendiren grup üyelerinin coşkusu Sanat Çarşısından taşarak evlerin balkonlarına kadar ulaştı. Konser, Mezitli Belediyesinin sosyal medya hesaplarından da canlı yayın olarak yayınladı. Mehmet Doğan, Emrah Palak, Can Mansuroğlu, Utku Güleç ve Ömer Akçiçek’ten oluşan, yaklaşık 1 saat sahnede kalan grup büyük beğeni toplarken, evlerinin balkonlarından ve alışveriş için çarşıya gelen vatandaşlar tarafından alkışlandı.
    Belediye Başkanı Neşet Tarhan konser öncesi grup üyeleriyle sohbet ederek, önümüzdeki süreçte ilçenin bir çok yerinde konser vermeleri için imkan sağlayacaklarını dile getirdi.
    Koranavirüs salgını nedeniyle evinden çıkamayan ve sosyal faaliyetlerden uzak kalan vatandaşlara güzel bir zaman geçirmek istediklerini ifade eden Başkan Tarhan, "Gerek Sanat Çarşımızda alışverişe gelen gerekse sosyal medya hesaplarımızdan takip eden vatandaşlarımıza güzel bir sürpriz yapmak istedik. Belediye çalışanlarımız tarafından kurulan müzik grubu Rock Denetim, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla hoş bir Mersin akşamı yaşamamıza neden oldu. İş yoğunluğu sonrası evlerinde dinlenmeleri gereken zamandan feragat ederek böyle başarılı bir müzik grubu kurmaları nedeniyle de kutluyorum. Rock Denetim’in bundan sonra da farklı mekanlarımızda konser vermelerine olanak sağlayacağız" dedi

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow