hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mezitli’de sokak hayvanlarının, karnı tok, sırtı pek

    Mezitli’de sokak hayvanlarının, karnı tok, sırtı pek
    expand

    Mezitli’de sokak hayvanlarının, karnı tok, sırtı pek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MEZİTLİ Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde ilçede yaşayan kedi ve köpeklere kendi elleriyle mama yedirdi. 
    Sokakta yaşayan hayvanların yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla parklarda bulunan beslenme noktalarını gezen Başkan Neşet Tarhan, mama dağıtarak, sokak hayvanlarının bakım ve beslenme ihtiyaçlarını sağlamanın büyük bir sevgi işi olduğunu dile getirdi.
    Mezitli halkının her konuda olduğu gibi can dostlara da karşı duyarlı olduğunu belirten Belediye Başkan Neşet Tarhan, "Belediyemiz sokak hayvanlarımıza yardım ve hayvan dostlarımıza desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda sevimli patilerimize yönelik başlattığımız 'Bugün de bizden’ kampanyasına çok sayıda vatandaşımız katılarak, mama bağışında bulundular. Bağışlanan mamaları yine Mezitli’nin gönüllü kahramanları tüm parklarımıza yerleştirdiğimiz mama kaplarına dağıttılar. Hayvanları Koruma Günü’ne farkındalık yaratmak için bende besleme odaklarını gezerek mama dağıttım. Hayvanlarımızı önemsiyoruz. Hayata geçirdiğimiz Hayvan Mezarlığımız Türkiye’ye örnek bir proje oldu. Gaziantep, Adana ve çeşitli illerden gelen vatandaşlar, hayvanlarını burada sonsuzluğa uğurluyorlar. Önümüzdeki günlerde hayvanlara yönelik farklı projelerle yine Mezitli’nin farkını göstereceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow