hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mezitli’nin şampiyon kadınları TBMM’de

    Mezitli’nin şampiyon kadınları TBMM’de
    expand

    Mezitli’nin şampiyon kadınları TBMM’de

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN'de bir yılda iki farklı yarışmadan şampiyonluk kazanarak Türkiye’nin gururu olan Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı’nda tezgah açan kadınlar ödüllerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sundu.
    Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın gurur projesi olan ve bir yılda iki ödül birden kazandırarak Mersin’in tanıtımına büyük katkı sağlayan Kadın Üretici Pazarında tezgah açan üretici kadınlar, CHP Grup toplantısına katıldı. Dünyanın en geniş katılımlı yarışmalarından Uluslararası Guangzhou Kentsel İnovasyon Ödülleri ve Milan Paktı Ödülleri Şampiyonluğu olan üretici kadınlar kazandıkları ödülleri Mezitli Belediye başkanı Neşet Tarhan’la birlikte kazandıkları ödüllerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sundu.
    CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup konuşması öncesi, "Sadece sporda değil her alanda büyük başarılara tanık oluyoruz. Mezitli Belediyesi’nin üretici kadınları son bir yılda iki ödül birden alarak göğsümüzü kabartmışlardır. Dünya Kadın Çiftçiler Günü gibi anlamlı bir günde kazandıkları ödülleri Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na takdim ediyorlar” sözleriyle kürsüye davet edilen üretici kadınlar büyük ilgi gördü.
    CHP Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır’ın da hazır bulunduğu törende üretici kadınlar Kılıçdaroğlu’nu Mezitli’ye davet etti.Mezitli Belediyesi’nin kazandığı ödüller, CHP liderinin konuşma süresince kürsüde kaldı.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow