hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Motosikletli timler suçlulara göz açtırmıyor

    Motosikletli timler suçlulara göz açtırmıyor
    expand

    Motosikletli timler suçlulara göz açtırmıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Motosikletli Polis Timleri kent gelinde yaptıkları çalışmalarda, 875 gram esrar, 63 hap ve 7 çalıntı motosiklet ele geçirdi. Şüpheli şahıslara yönelik çalışmalarda ise 60 kişi yakalandı.

    İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Polis Timleri (Yunuslar) kentte huzur ve güvenin sağlanmasına yönelik çalışmalarını sıklaştırdı. Timler tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, 3 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet kurusıkı tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 7 adet şarjör ile 78 fişek ve 6 adet kartuş ele geçirildi.

    Narkotik madde satışını ve kullanımını engellemek amacıyla seyir halinde gerçekleştirilen şok uygulamalarda, 875 gr esrar, 4 gram eroin, 7 gr kokain ile 63 adet sentetik tabir edilen uyuşturucu hap ile bin 10 adet değişik markalarda gümrük kaçağı sigara  ve 51 litre içki el geçirildi. İl genelinde plakasız ve şase numarası kazınmış motosikletler üzerinde yapılan çalışmalarda ise 7 adet çalıntı motosiklet ve şüphelisi şahıslar yakalandı. Çalıntı olarak aranan motosikletler sahiplerine teslim edildi.

    Timler tarafından şüpheli şahıslara yönelik yapılan uygulamalarda ise, aranma kaydı olan 60 şahıs tespit edilerek adli mercilere sevk edildi.

    SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

    Yenişehir İlçesi'ne bağlı Aydınlıkevler Mahallesinde kullanır halde bulunan  5 metrelik krom korkulukları çalan N.A isimli yaşı küçük şahıs çalmış olduğu malzemeler ile birlikte yakalandı. Mezitli İlçesi'ne bağlı Tece Plaj Caddesi üzerinde, A.G. isimli bayanı sürükleyerek cep telefonunu yağma suretiyle gasp edilmesi olayına karışan, A.C. isimli şahıs yunuslar tarafından suç aleti cep telefonu ile birlikte yakalandı.  Adnan Menderes Bulvarında, M.K isimli yaşı küçük çocuğun cep telefonunu darp ederek yağma suretiyle gasp edilmesi olayına karışan, O.A. ile A.B. isimli şahıslar suç aleti cep telefonu ile birlikte yakalandı. Yenişehir İlçesi'ne bağlı Afetevler Mahallesinde, E.C.  isimli şahsın sol bacağından kesici aletle yaralayan, M.D., N.A., K.Ç. isimli şahıslar yakalandı. Yakalanan şahıslar adli mercilere teslim edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow