hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğrenciler tabletlerine kavuştu

    Öğrenciler tabletlerine kavuştu
    expand

    Öğrenciler tabletlerine kavuştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adnan AÇIKGÖZ-Soner AYDIN/MERSİN, (DHA) - MERSİN'de, şair ve iş insanı Sait Dervişoğlu tarafından temin edilen 20 tablet bilgisayar, Mezitli Soroptimist Kulübü aracılığı ile öğrencilere teslim edildi.
    Mezitli Belediyesi Aratos Spor Tesisleri'ndeki tablet teslim törenine Sait Dervişoğlu başta olmak üzere, Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Aydan Dayı Kaymaz, kulübün Kurucu Başkanı Sembol Tarhan, kulüp üyeleri ile öğrenciler ve aileler katıldı.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk,'ün, 'Eğitim, kültür ve bilgi, aydınlığa açılan en geniş penceredir' sözünü anımsatan ​Kulüp Başkanı Aydan Dayıkaymaz, tabletlerin hayırlı olmasını diledi.
    500'E YAKIN TABLET TESLİM EDİLDİ
    Kampanyanın mimarı Sait Dervişoğlu ise 'Ruhuma Mektuplar' isimli şiir kitabını kentteki diğer iş insanlarına hediye ederek, tablet bilgisayar talebinde bulunduğunu dile getirdi. Talebin geri çevirilmediğini aktaran Dervişoğlu, "Kampanyamız kısa sürede geniş bir kitleye ulaştı. Şu ana kadar 500'e yakın tableti öğrencilerimizle buluşturduk. Bugün de 20 öğrencimize tabletlerini takdim ettik" dedi.
    Kampanyanın sosyal medya üzerinden yürütüldüğünü ifade eden Dervişoğlu, "Resmi sosyal medya sayfam üzerinden bizimle iletişime geçiyorlar ve tablet yardımı yapmak istediklerini söylüyorlar. Bizler de tabletleri alıp ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırıyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow