hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Önce alışveriş sonra dezenfektasyon

    Önce alışveriş sonra dezenfektasyon
    expand

    Önce alışveriş sonra dezenfektasyon

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Mezitli Belediyesi, koronavirüs salgınının önüne geçmek amacıyla pazar yerlerinin bulunduğu bölgeye dezenfektan tünel yerleştirdi.

    Mezitli Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde üretilen dezenfektan tüneli, semt pazarlarında ve kadın üretici pazarlarına kuruldu. Mezitli’de yaşayanların ve çalışanların sağlık ve güvenliğinin her şeyin üzerinde olduğunu belirten Belediye Başkanı Neşet Tarhan, virüs yayılması arttıkça önlemleri de artırdıklarını kaydetti.

    Kendi ürettikleri tünellerin hafta sonunda yoğun olan semt pazarlarında, hafta içi ise kent merkezlerinde yoğun olan bölgelerde etkili olacağını belirten Tarhan, "Halkımızın sağlığı ve güvenliği bizim için ne kadar önemliyse çalışanlarımızın ki de bir o kadar önemli. Bu nedenle sahada çalışan personelimizi de düşünerek dezenfekten tüneli yerleştirmeyi planlıyoruz. İlk olarak 7 gün 24 saat çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde kurduk" dedi.
    Virüsün etkisinin her geçen gün artırdığına dikkat çeken Başkan Tarhan, "Virüsle mücadeleyi kazanıncaya kadar sürdürmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın da etkisini her geçen gün artırarak tehlikeli hale gelen virüse karşı verdiğimiz mücadelemize destek vererek mümkün olduğu kadar evlerinde kalmalarını, çıkmak zorunda kalmaları durumunda sosyal mesafeye dikkat ederek temastan kaçınmalarını istiyoruz. Çünkü bu virüs belası karşısında bir an önce galip gelmek için birimiz hepimizi hepimiz birimiz için mücadele etmeliyiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow