hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polisten muhtarlara 8 Mart ziyareti

    Polisten muhtarlara 8 Mart ziyareti
    expand

    Polisten muhtarlara 8 Mart ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-MERSİN'de polis ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadın muhtarları ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.
    İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli kadın müdürler, amirler ve memurlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında, 
    Akdeniz Cami Şerif Mahallesi Muhtarı Derin Günüç’ü, Akdeniz İhsaniye Mahallesi Muhtarı Zehra Yılmaz’ı, Akdeniz Akdam Mahallesi Muhtarı Yonca Kalınlı’yı, Mezitli Fatih Mahallesi Muhtarı Leyla Üstündağ’ı, Mezitli Seymenli Mahallesi Muhtarı Emine Şahin’i, Mezitli İstikbal Mahallesi Muhtarı Yasemin Demiralp’i, Toroslar Çukurova Mahallesi Muhtarı İlkay Küçükhan’ı, Toroslar Sağlık Mahallesi Muhtarı Ayşe Şen’i, Toroslar Çopurlu Mahallesi Muhtarı Canan Mor’u, Toroslar Korukent Mahallesi Muhtarı Ayşe Baştan ile bir araya gelindi. 
    Yapılan ziyaretlerde polisler, muhtarların sıkıntıları ve talepleri dinlendi. Kadınlara yönelik yapılan şiddetle mücadelede kararlı oldunduğu belirtilerek, KADES uygulaması ve nasıl kullanılması gerektiği hakkında bilgi verildi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow