hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seçer'den sonuç odaklı çalışma vurgusu

    Seçerden sonuç odaklı çalışma vurgusu
    expand

    Seçer'den sonuç odaklı çalışma vurgusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentte yaşayan 20 bine yakın engelli vatandaşın sorunlarını çözebilecek, sonuç odaklı işler yapmak istediklerini bildirdi.
    Seçer, Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi koordinesinde online olarak düzenlenen 'Engelli Dernekleri ile Buluşma Etkinliği'ne katıldı. Kent genelinden 47 engelli derneğinin davet edildiği etkinlikte Başkan Seçer, dernek temsilcilerinin sorun ve taleplerini dinledi. Seçer, dernekler bünyesinden gelen taleplerin olanaklar dahilinde çözüme kavuşturulması için gereken desteklerin sunulacağını kaydetti.
    Yapılacak hizmetlerin yaklaşık 20 bin engelli vatandaşa yönelik olacağını belirten Seçer, derneklerin akülü araçlar için şarj istasyonu talebine ilişkin, "4 yeni istasyon yaptık. Yönetime geldiğimizde 6 adet vardı. 4 yeni noktayı ilave ettik ama bunu artırabiliriz. Çalışma arkadaşlarıma telkinde bulunuyorum. Diyorum ki; 'Yapacağımız işlerin bir sonucu olsun.' Oyumuz 1 artsın diye kamu kaynağını israf edemem. Seçmenin gözünü boyama adına, gereksiz kaynak israfı, zaman israfı yapamam. 20 bine yakın engelli yurttaşımızın sorunlarını çözebilecek, sonuç odaklı işler yapmak istiyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow