hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sokağa çıkamayan çocuklara bayram şekeri dağıtıldı

    Sokağa çıkamayan çocuklara bayram şekeri dağıtıldı
    expand

    Sokağa çıkamayan çocuklara bayram şekeri dağıtıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 4 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle Ramazan Bayramı’nı evde geçirecek olan çocuklara şeker götürdü.
    Sosyal Hizmetler, Kadın ve Aile Hizmetleri ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi başkanlıkları bünyesinde hizmet veren ekipler, merkez ilçelerde 15 bin adet şeker paketi sahiplerine ulaştırdı. Kent genelinde dağıtımı yapılan toplam 10 ton şeker ile birer kupa bardak Büyükşehir ekiplerince emekle ve özenle paketlendi.  Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Koordinasyon Şube Müdürlükleri ekipleri de 9 ilçede 15 bin adet şeker paketinin dağıtımını gerçekleştirdi. 4 günlük Ramazan Bayramı sürecince evde kalan çocukların kapısına götürülen şekerler ağızları tatlandırırken, yüzleri de güldürdü. Mahalle mahalle gezerek dağıtım yapan ekipler, vatandaşların bayramını kutladı. Rengarenk şekerlerin olduğu paketi gören çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.
    İki kardeşiyle birlikte ekipleri gördüğüne mutlu olan Elif Erdoğu, “Bize gelen hediyeden çok mutlu olduk. Çok teşekkürler, herkesin bayramı kutlu olsun”dedi.
    Çocuklarının sevincine ortak olan anne Aysel Erdoğu ise, “Çocukları sevindirdiniz. Teşekkür ederim. İyi bayramlar” ifadelerine yer verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow