hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taksicilere gıda kolisi

    Taksicilere gıda kolisi
    expand

    Taksicilere gıda kolisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN’de, korona virüsünü nedeni ilme yaklaşık bin taksiciye gıda kolisi dağıtımı başladı.
    Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer ile Mersin Şoförler Odası Başkanı Veysel Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in gönderdiği gıda kolilerinin odaya kayıtlı yaklaşık 1000 taksici esnafına dağıtımına başlandı.
    Dağıtımın başlatılması nedeniyle Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasına gelen ESOB Başkanı Talat Dinçer, "Korona sağlını esnafımıza büyük darbe vurdu. Maalesef 30 bin esnafımız kepenk kapatmak zorunda kaldı. Olağanüstü günler yaşadığımız şu günlerde, azda olsa esnafımıza destek olabilmek için Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer ile bu dayanışma konusunda iletişimimiz sürecek ve gıda kolilerinin zor durumda olan tüm esnafımıza ulaştırmaya çalışacağız" dedi. 
    Başkan Veysel Sarı’da, virüs nedeni ile taksicilerin etkilendiğini ifade ederek, "Taksici esnafımızın bu sıkıntısını asgari düzeye indirmek amacı ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’in gönderdiği gıda kolilerini 1000 taksi esnafımıza ulaştırmaya  başladık. Sağlık kurulu kararı ile bir yığılmanın yaşanmamasının ve sosyal mesafenin korunması amacıyla gıda kolisi dağıtımı 3-4 güne yayarak sürdüreceğiz. ‘Çam sakızı çoban armağanı’ misali şimdilik kaydı ile başlattığımız gıda kolisi dağıtım işini imkanlar ölçüsünde, ileriki günlerde de sürdürmeye gayret edeceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow