hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarhan ve Başarır üretici kadınlarla buluştu

    Tarhan ve Başarır üretici kadınlarla buluştu
    expand

    Tarhan ve Başarır üretici kadınlarla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ı belediyenin önemli projeleri arasında yer alan kadın üretici pazarında ağırladı.
    Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Kadın Üretici Pazarını gezerek, üretici kadınlarla sohbet etti.
    Pazarın hem üreticiyi hem de tüketiciyi koruduğunu dile getiren Başarır, "Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan, Kadın Üretici Pazarını düşündü ve açtı. Kısa sürede Mersinimizin gurur projesi oldu. Hem tüketiciyi hem üreticiyi böylesi projelerle koruyabiliriz. Üretici, tarladan ya da evinden ürettiğini direkt tüketiciye sunuyor. Bunu aracı olmadan yapıyor. Kadınların güler yüzlü olmalarının yanında, pazarda doğal ve kaliteli ürünler var, emek var. Pazarda üretici ve tüketicinin yüzü gülüyor. Üretici Pazarımızı hayata geçiren başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Pazarın girişinde bulunan sebze ve meyvelerin tavan fiyatlarının bulunduğu tabloyu da inceleyen Başarır, "Türkiye’deki tüm süpermarketlerin yarı fiyatını bu tabloda görebiliyoruz. Nedeni belli. Ürünler tarladan halka sunuluyor. 3, 4 tane yıldızı olan süpermarketler yok burada. Kaliteli ürün var, emek var, ucuzluk var" şeklinde konuştu.
    Ziyaretten dolayı Başarır’a teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, "Her zaman kadınların yanında olduk. Yüreği güzel kadınlarımız bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadılar. Sağlam bir gönül bağı oluşturduk. Bu bağımızı tüm Türkiye’ye, dünyaya gösterdik. En büyük hayalim buradaki kadınların siyasette ve iş dünyasında yer almalarını görmek. Yarınlarda parlamentoda üretici kadınların olmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow