hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarım işçileri, çorba ile ısınıyor

    Tarım işçileri, çorba ile ısınıyor
    expand

    Tarım işçileri, çorba ile ısınıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen '1 Ekmek 1 Çorba' projesi, tarım işçilerine de ulaştı. Sabahın erken saatlerinde tarlalara çalışmaya giden tarım işçileri, belediyenin ikram ettiği çorba ile ısınırken, ikram duraklarının sayısı 7'ye yükseldi.
    Belediye Başkanı Vahap Seçer'in öncülüğünde, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen projeden, her gün binlerce vatandaş yararlanıyor. Öğrencilerin, esnafın, sanayi çalışanlarının, memurun ve daha birçok kesimin unutulmadığı proje kapsamında, günün aydınlanmadığı saatlerde tarlaya çalışmaya giden tarım işçileri de belediyenin aşçıları tarafından hazırlanan çorba ile ısınıyor.
    Tarım işçilerine çorba servisi yapılan hizmet noktası sayısı 7'ye çıkarken, bunların 4'ü Tarsus ilçesinde yer aldı. Pazartesi günü Fahrettinpaşa Mahallesi Vefa Köprüsü önünde, Salı günü Mithatpaşa-Gazipaşa Mahallerinin kesişme noktası olan Mithatpaşa Köprüsü üzerinde, Çarşamba günü Şahin Mahallesi Sait Polat Bulvarı üzerinde, Perşembe günü ise Ertuğrul Gazi Caddesi üzerinde sıcak çorba ve ekmek dağıtımı gerçekleştiriliyor.
    Kent merkezindeki servis de pazartesi günü Toroslar Kurdali Kavşağı, Salı günü Akdeniz Siteler Mahallesi 156'ncı Cadde üzeri, Çarşamba günü ise Bekirde yolu cami önünde, sabah 05.00-06.30 saatleri arasında yapılıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow