hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toroslar’da, yeni yollar açılıyor

    Toroslar’da, yeni yollar açılıyor
    expand

    Toroslar’da, yeni yollar açılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Toroslar Belediyesi, İlçe merkezindeki mahallelerin yanı sıra yaylaları yeni yollarına kavuşturuyor.
    67 Mahalleye yayılan hizmet atağına hız kesmeden devam eden Toroslar Belediyesi, özellikle yayla turizmin yoğun yaşandığı mahallelerden biri olan Gözne Mahallesi’nde yeni yol açma ve düzenleme çalışmaları yapıyor.
    Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, havaların ısınmasıyla birlikte yol açma, genişletme, düzenleme ve asfalt çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirterek, "Yayla turizminin yoğun yaşandığı yerleşim yerlerimiz her geçen gün gelişmekte ve büyümektedir. Buna paralel olarak yapılaşma artmakta ve nüfus artışı yaşanmaktadır. Bu mahallelerimizde ulaşımın daha kolay sağlanması için bağlantı yollarını genişletirken, imara uygun yollarımızı da ulaşıma açıyoruz. Yeni açılan yollar ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırırken, İlçemizin gelişimine da katkı sağlıyor. Toroslar’da yaşamın kolaylaştırılması için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek" dedi.

    FOTOĞRAF

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow