hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ücretsiz, hijyenik ve hızlı kesim mutlu etti

    Ücretsiz, hijyenik ve hızlı kesim mutlu etti
    expand

    Ücretsiz, hijyenik ve hızlı kesim mutlu etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Kurban Bayramı'nın ilk günü Büyükşehir Belediyesi'nin mobil kesim üniteleri ve mezbahanelerini tercih eden vatandaşlar, ücretsiz, hijyenik ve hızlı kurban kesimi imkanından yararlandı.
    Kent genelinde hizmet veren 28 mobil kesim ünitesinde kurban kesim işlemleri, bayramın ilk günü sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirildi. Veterinerler tarafından kontrolleri sağlanan kurbanlıklar, sertifikalı kasaplar tarafından işlemleri tamamlandıktan sonra sahiplerine teslim edildi. Sunulan hizmetin kaliteli ve sağlıklı olduğunu dile getiren vatandaşlar ise memnuniyetlerini dile getirdi.
    Veterinerlik Dairesi Başkanı Mehmet Cücük, "Hekim arkadaşımız da burada. Hayvanların muayenesini yapıyoruz. Olumsuz bir durum olursa gerekli imhaları da yapıyoruz. Vatandaşlarımız memnun. Amacımız yerde ve sokaktaki hayvan kesimlerini önlemek. Ayvagediği, Gözne, Üç Ocak Mahallesi, Karaisalı yolu üzerinde, Anamur'da, Çamlıyayla'da ve bütün ilçelerimizde mobil kesim üniteleri kurduk. Bununla birlikte 8 mezbahamızda da bayram boyu ücretsiz kesimlerimiz devam edecek" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow