hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uluslararası Çocuk Festivali'ne doğru

    Uluslararası Çocuk Festivaline doğru
    expand

    Uluslararası Çocuk Festivali'ne doğru

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü organize edilecek olan Uluslararası Çocuk Festivali, 22-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
    Festival, renkli aktiviteleri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu doyasıya yaşatacak. Organizasyona ilişkin yapılan açıklamaya göre; dans gösterilerinden tiyatro oyunlarına, konserlerden yarışmalara, turnuvalardan yetenek atölyelerine, spor müsabakalarından oyun istasyonlarına kadar birbirinden eğlenceli, renkli ve aynı zamanda eğitici etkinlikleri Mersinlilerle buluşturmaya hazırlanan Uluslararası Çocuk Festivali, minik misafirlerini bekliyor. Açık alanlar, çim alanlar, serbest etkinlik alanları, oyun parkları ve üç farklı salonda düzenlenecek olan etkinlikler ile oldukça geniş bir aktivite alanı ile ziyaretçilerine kapılarını açan festivalde, çocuklar doyasıya eğlenirken, aileler de bu coşkuya ortak olma imkanı bulacak. Şişme oyun grupları, atölyeler, yarışmalar, yarış pistleri, geleneksel oyunların sergileneceği açık hava etkinliklerinde minikler ayrıca midilli atlar ile gezinti yapmanın keyfini yaşayacak.
    Herkesi festivale davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Bu festivalimizin gelecek yıllarda da çıtasını yükselterek devam ettireceğiz. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı şimdiden en içten dileklerimle kutlarken, festivalimize tüm çocuklarımızı ve ailelerini davet ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow