hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Su, sürücüleri uyardı

    Vali Su, sürücüleri uyardı
    expand

    Vali Su, sürücüleri uyardı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adnan AÇIKGÖZ/MERSİN, (DHA) - MERSİN Valisi Ali İhsan Su ile Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, kurulan uygulama noktasında hem vatandaşların bayramını kutladı hem de trafikte dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.
    Mersin-Gözne yolu üzerinde kurulan uygulama noktasında araçlar radarla hız kontrolü, sürücü belgesi ve emniyet kemeri bakımından kontrol edildi. Vali Su ile Emniyet Müdürü Şahne de burayı ziyaret edip araç sürücülerini hız yapmamaları ve dikkatli seyir etmeleri konusunda uyarıp bayramlarını kutladı. Araçlardaki çocuklara ebeveylerinin trafikte hata yapmaları halinde çalmaları için kırmızı düdük başta olmak üzere, çeşitli eğitici ve öğretici materyaller hediye edildi. 
    Bir açıklama yapan Vali Su, "Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de bayram boyunca yoğun bir trafik akışı gerçekleşiyor. Biz de bu yoğunlukta vatandaşlarımızın sağlıkla, güzellikle, güvenlikle seyir etmeleri için güvenlik tedbirlerini aldık. Bu çerçevede arkadaşlarımızı gerekli kontrolleri yapıyor. Bakanlığımızın başlattığı 'Öncelik Yayanın' ve 'Kırmızı Düdük' gibi güzel projeleri de vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Bayram süresince trafik kontrollerimizi sıklıkla devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızı sağlıkla yollarına devam etsin istiyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow