hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yazlık siteler arası plaj voleybol turnuvası için kuralar çekildi

    Yazlık siteler arası plaj voleybol turnuvası için kuralar çekildi
    expand

    Yazlık siteler arası plaj voleybol turnuvası için kuralar çekildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Büyükşehir Belediyesi, kentte ilk kez 'Yazlık Siteler Arası Plaj Voleybol Turnuvası' düzenleyecek.
    Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Mersin Yazlık Siteler Arası Plaj Voleybol Turnuvası’na yazlık sitelerde oturan ve plaj voleybolu takımı oluşturan vatandaşlar katılacak.  Turnuva, Mezitli ve Silifke İlçeleri’nde Soli, Gondol,Selin, Flamingo 4 ve Öner Tatil Sitesi olmak üzere 5 noktada yapılacak. 8 Ağustos'ta başlayacak olan plaj voleybolu turnuvası, 22 Ağustos Cumartesi gününe kadar sürecek.Turnuvanın finali 30 Ağustos’ta yapılacak. Müsabakalar, 17.30 ve 18.30’da başlayacak. Turnuvada mücadele edecek takımların belirlendiği kuralar çekildi.Plaj voleybolu turnuvasına 28 site takımı katılacak. Adonis, Akdeniz, Aros 35, Develi, Deniz Yıldızı, Karabulutlar, Merko, Koytur 1, Koytur 2, Selin, Söğütlüpınar, Şoray 2, Zafer, Doğan, Flamingo 3, Flamingo 4, Flamingo 8, Yahyabeyoğlu, Ayper, Eros, Öner, Şık, Tropik, Erdem, Gondol 1, Gondol 2, Tırtar ve Yunus tatil sitelerinin takımları müsabakalarda yer alacak.
    Takımlar en az 6, en fazla 12 kişiden oluşacak ve maçlar kadın-erkek karışık oynanacak.Grup müsabakaları tek devreli lig usulüne göre düzenlenecek.16 takım ise 2. turda eleme usulüne göre oynayacak. 5 grubun yer aldığı turnuvanın isimleri ise Mersin’e özgü meyvelerden seçildi. Turnuvada, Portakal grubunda 7 takım, Muz grubunda 6 takım, Kivi grubunda 5 takım, Çilek grubunda 5 takım ve Limon grubunda 5 takım final için ter dökecek. Turnuvanın sonunda katılımcılara sürpriz hediyeler verilecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow