hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Erdoğan göreve başladı

    Kaymakam Erdoğan göreve başladı
    expand

    Kaymakam Erdoğan göreve başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Murat SÖZERİ/MUT(Mersin),(DHA)- MERSİN'in Mut ilçesinde Kaymakam Muammer Köken'in Balıkesir'in Susurluk ilçesine atanması nedeniyle boşalan kaymakamlık görevine atanan Fatih Erdoğan göreve başladı.
    Ulusal ve yerel basın temsilcilerini makamında konuk eden Kaymakam Fatih Erdoğan, ilk izlenimlerine göre halkın sinerjisinin devlete ve kendisine karşı çok iyi olduğunu belirtti. Erdoğan, "Mut'a yeni gelmem sözkonusu olmakla birlikte Mut'taki vatandaşlarımızın, STK'larımızın, yöneticilerimizin ilgisi ve alakası bizi oldukça memnun etti. Tarımı, dinamiği, ekonomisi çok yüksek bir yere geldiğimizi düşünüyorum. Görevde bulunduğumuz süre boyunca insan odaklı bir hizmet anlayışı geliştireceğiz. Felsefemiz önce insan, sonra hizmet. Hizmetin vatandaşa ulaşmasında koordinasyonun sağlanması için ilgili birimlerle her daim her dakika paydaşlarımızla birlikte çalışacağız  ve gayret edeceğiz. Bunu için gerekli girişimleri de göstermekten kaçınmayacağız" dedi.
    Kaymakam Erdoğan, makamların kalıcı olmadığını, ilçede kaldığı süre içerisinde başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere yoksulların, sıkıntıda olan esnaflar başta olmak üzere ellerinden ne  geliyorsa onu yapmanın buradaki politikası olacağını sözlerine ekledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow