hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mut TSO'dan 55 tablet bilgisayar hediye

    Mut TSOdan 55 tablet bilgisayar hediye
    expand

    Mut TSO'dan 55 tablet bilgisayar hediye

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'in Mut İlçesinde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 55 tablet bilgisayar, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilemek üzere teslim edildi.
    Mut Kaymakamlığındaki teslim törenine Gülnar Kaymakamı ve Mut Kayakam vekili Yunus Emre Bayraklı, Belediye Başkanı Volkan Şeker, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Gürsel Aydın ile okul müdürleri katıldı.
    Törende konuşan Kaymakam vekili Yunus Emre Bayraklı, uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan ihtiyaç sahibi öğrenciler için oda tarafından yapılan hediye için teşekkür ettiğini belirterek, "Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından gösterilen duyarlı davranış için teşekkür ediyorum" dedi. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Gürsel Aydın'da, "Oda olarak elimizden geldiğince bu güne kadar olduğu gibi bunda sonra da başta eğitin olmak üzere her türlü katkıyı sunmayı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.
    Konuşmaların ardından tablet bilgisayarlar ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere ilçedeki okul müdürlerine teslim edildi.

    FOTOGRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow