hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Su, Mut'ta vatandaşı dinledi

    Vali Su, Mutta vatandaşı dinledi
    expand

    Vali Su, Mut'ta vatandaşı dinledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Murat SÖZERİ/MUT(Mersin)(DHA) - MERSİN'de Vali Ali İhsan Su, Mut İlçesinde İlçe Kaymakamı Batuhan Bingöl, Belediye Başkanı Volkan Şeker ve daire amirlerinin de hazır bulunduğu çeşitli toplantılara katıldı.
    Öğretmen Evi'nde Mut Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısına başkanlık eden Vali Ali İhsan Su, Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda muhtarların sorunlarını dinledi. Vali Su daha sonra Halk Eğitimi Merkezi’nde vatandaşlarla buluştu. Vali Su burada yaptığı konuşmada, Mersin’de ve ilçelerde yapılan hizmetler hakkında bilgi vererek, “Ülkemizin her yanında olduğu gibi ilimizde de ilçelerimizde de en iyi şekilde hizmet yapılamaya gayret ediliyor. Her alanda ilçemiz bazında da önemli çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Tarihi eserler başta olmak üzere turizme yönelikte   çalışmalar yaptık yapmaya da devam edeceğiz. İlimiz açısından söylüyorum. Çukurova Bölgesel Havalimanı’nı inşallah bu sene 29 Ekim’de hizmete alıyoruz. Bu bittiği zaman Türkiye’nin 5. büyük hava limanı olacak” dedi. Vali Su, Erdemli Çeşmeli de başlayan otobanın da Kızkalesi’ne kadar olan bölümüyle ilgili ihale ve yer tesliminin de yapıldığını sözlerine ekledi.
    Vali Su, Halk Eğitimi Merkezi’nde engellilerin görev aldığı otobüsten yapılan Mucize Kafe’de ikram edilen portakal suyunu içti, merkezde bulunan kilim ve bağlama yapım atölyelerini gezdi.  Vali Su beraberindekilerle birlikte ilçeden ayrıldı.


    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow