hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altunok’tan emekli personele teşekkür plaketi

    Altunok’tan emekli personele teşekkür plaketi
    expand

    Altunok’tan emekli personele teşekkür plaketi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-SİLİFKE Belediye Başkanı Sadık Altunok, emekli olan belediye çalışanlarına teşekkür plaketi verdi.
    Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye bünyesinde uzun yıllar görev yaparak emekli olan memur ve işçilerle akşam yemeğinde bir araya geldi. Altunok, belediyelerin bir kente hizmet veren en önemli kurumlardan biri olduğunu belirtti. Belediye çalışanlarının da önemine vurgu yapan Altunok, "Çünkü bir belediye başkanı kentine ve vatandaşlarına belediye hizmetlerini sizin gibi başarılı, çalışkan arkadaşlarıyla birlikte götürür. Sizlere de Silifkemiz'e ve halkımıza bugüne kadar verdiğiniz hizmetler için çok teşekkür ediyorum. Emekliliğinizi ağız tadıyla geçirmenizi diliyorum. Emeklilik günleriniz de güzel olur inşallah. Emekli oldunuz artık bundan böyle evlatlarınıza, torunlarınıza ve sevdiklerinize daha fazla vakit ayırabileceksiniz. Bugün yine burada yıllarca birlikte çalıştığınız değerli mesai arkadaşlarınızla hep bir aradasınız. Birlikte emek verdiniz, acı tatlı günleriniz oldu. Şimdi burada mesai arkadaşlarınızla helalleşip, güzel bir iz bırakarak ayrılıyorsunuz. Sizlere, ilçemiz Silifke’ye ve hemşehrilerimize sunduğunuz güzel hizmetler için minnettarım. Unutmayın ki belediyemizin kapıları tüm vatandaşlarımızın yanı sıra sizlere de her zaman açıktır. Emekliliğinizi ağız tadıyla geçirmenizi diliyorum" dedi. 
    Başkan Altunok daha sonra belediyeden emekli olan personele günün anısına plaket verdi, hatıra fotoğrafı çektirdi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow