hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Altunok, esnaflarla bir arada

    Başkan Altunok, esnaflarla bir arada
    expand

    Başkan Altunok, esnaflarla bir arada

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)- SİLİFKE Belediye Başkanı Sadık Altunok, ilçedeki esnaflarla bir araya gelerek sohbet etti. Esnaflar, hizmetleri nedeniyle Başkan Altunok'a teşekkür etti.
    İlçede ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Sadık Altunok, yürüttüğü çalışma ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Altunok'un ziyaret ve çalışmalarından memnun kalan vatandaşlar, ilçenin mahallelerinin güzelleştirildiği için teşekkür etti.
    Başkan Altunok ise yapılan hizmetlerin vatandaşları mutlu etmesi nedeniyle çalışamalara daha çok odaklandığını kaydetti. Altunok, "Belediyeler, vatandaşların hizmeti en kolay yoldan alabileceği yerlerdir. Biz de belediye olarak halkımıza ve mahallelerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Halkımıza daha çok ulaşacağız, daha çok çözüm üreterek hemşehrilerimizi belediye hizmetleri ile buluşturmaya gayret göstereceğiz. Hizmet, sosyal ve gönül belediyeciliğinden asla taviz vermeyeceğiz. Çalışkan, üretken ve fedakar ekiplerimizle gece gündüz Silifkemiz'e ve hemşehrilerimize hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow