hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Altunok: Kadınlar başımızın tacıdır

    Başkan Altunok: Kadınlar başımızın tacıdır
    expand

    Başkan Altunok: Kadınlar başımızın tacıdır

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Silifke ilçesinde Belediye Başkanı Sadık Altunok, dine, ahlaki ve toplumsal değerlere göre kadınların Türk toplumu için büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirerek, "Kadınlar başımızın tacıdır" dedi.
    Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, MHP KAÇEP Komisyonu ve AK Parti İlçe Kadın Kolları tarafından ortaklaşa düzenlenen kadınlar günü kutlama programına katıldı.
    Silifke Belediye Düğün Salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Altunok, "Dinimize, ahlaki ve toplumsal değerlerimize göre kadın başımızın tacıdır, evimizin, işimizin, aşımızın tadıdır, tuzudur. Gerek evimizde olsun, işimizde olsun hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadın baş tacıdır, emanettir ve öyle de kalmalıdır. Kadınlarımıza verdiğimiz değeri sadece 8 Mart’la sınırlandırmamalıyız. Biz de belediye olarak çalışmalarımızda kadınlarımıza yönelik projelere ağırlık verdik, vermeye de devam ediyoruz. Bizlere düşen görev, kadınlarımızı her platformda desteklemektir. Silifke Taşeli Kadın Kooperatifimiz başta olmak üzere Halk Eğitim Merkezimiz kursiyerlerinin faaliyetlerini sürdürebilmeleri için onlara çalışma alanları oluşturduk. Kadınlarımız el işi becerilerini belediyemiz tarafından kendilerine tahsis edilen binalarda yürüteceklerdir. Yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımız olan siz değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum" dedi.
    Düzenlenen programda kadınların gününü kutlayarak bir de çiçek veren Belediye Başkanı Altunok, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Can ve KAÇEP Komisyonu Başkanı Kıvanç Derya birlikte günün anısına bir pasta kesti. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow