hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Bozdoğan hayvanseverlerle buluştu

    Başkan Bozdoğan hayvanseverlerle buluştu
    expand

    Başkan Bozdoğan hayvanseverlerle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA)-MERSİN'de, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde hayvanseverlerle bir araya geldi.
    Tarsus Belediyesi 4 Ekim hayvanları koruma günü kapsamında hayvan haklarına ve hayvanları korumanın önemine dikkat çekmek amacıyla Yarenlik alanında stand kurup, hayvan haklarıyla ilgili vatandaşlara bilgiler verdi. İlginin yoğun olduğu çalışmayı hayvanseverler memnuniyetle karşıladı. Gerçekleştirilen programa yönelik Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Standı ziyaret ederek hayvanseverlerle bir süre sohbet etti. Hayvanseverler, Hayvanları korumaya yönelik taleplerini Başkan Bozdoğan’a iletti.
    Sokakta yaşayan sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek ve onlara sahip çıkmak adına gerekli çalışmaları yaptıklarını dile getiren Başkan Bozdoğan, "Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezimizde hayvanlarımızın sağlık durumunu takip ederek, koruma ve bakım çalışmalarını özenle yapıyoruz, ayrıca ekiplerimizle hayvan dostu bir belediye olma yolunda önemli ilerlemeler kaydettiğini belirten Başkan Bozdoğan, kentimiz için hangi hizmet gerekliyse sırası geldikçe hepsini bir bir hayata geçireceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow