hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Seçer, Tarsus’ta vatandaşların sorunlarını dinledi

    Başkan Seçer, Tarsus’ta vatandaşların sorunlarını dinledi
    expand

    Başkan Seçer, Tarsus’ta vatandaşların sorunlarını dinledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA)-MERSİN’in Tarsus ilçesinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’a bağlı Fahrettin Paşa Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu ve taleplerini dinledi. Öncelikle hizmet götürülmemiş ve kenara itilmiş kesimlere ulaşacaklarını söyleyen Başkan Seçer, ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden herkesi kucakladıklarını vurguladı. Seçer, "Çok güzel bir ülkede ve kentte yaşıyoruz. Paylaşmak için değerlerimiz, zenginliklerimiz çok. Yeter ki bunların değerini bilelim. İnsanları etnik yapısından, mezhebinden, meşrebinden, bölgesinden dolayı ayırmayalım" dedi.
    Başkan Seçer, kenti odasından yöneten ve her yere koruma ordusuyla giden Büyükşehir Belediye Başkanı algısını yıktıklarını belirterek, "Çok şükür korkacak hiçbir şeyimiz yok. Çiğ yemedik, karnımız ağrımıyor. Her yere de gireriz. Her yere de çıkarız, her ortamda oluruz. Bu vatan bizim. Her metrekaresi hepimizin. Biz bu bilinçle çalışıyoruz" diye konuştu.
    Mersin’de gelir dağılımdaki adaletsizliğin oluşturduğu geniş makası daraltmak istediklerini vurgulayan Seçer, "Biz bu memlekette makası ne kadar çok daraltırsak o kadar çok huzuru, güveni, kardeşliği tesis etmiş oluruz. Bu görevlerden bir tanesi de bizim. Belediyeler, vatandaşlara hizmetle görevlendirilmiştir. Belediyeler vatandaşlara temas eden yegane birimdir. En yakın birimdir. Merkezi yönetim bizim kadar sizlere yakın olamaz. Muhtar ve belediye başkanı; önce vatandaşın ulaşacağı muhtardır” ifadelerine yer verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow