hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cinbir ve Altunok'tan Silifke Belediyespor'a destek sözü

    Cinbir ve Altunoktan Silifke Belediyespora destek sözü
    expand

    Cinbir ve Altunok'tan Silifke Belediyespor'a destek sözü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA) - MERSİN'de, Süper Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Medcem Silifke Belediyespor Kulübü yöneticileri, Kaymakam Şevket Cinbir ile Belediye Başkanvekili Sadık Altunok'u ziyaret ederek destek istedi. Takım formasının hediye edildiği Cinbir ve Altınok, takıma gerekli desteği sunacaklarını söyledi.
    15 Haziran'daki genel kurulda göreve getirilen Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, yönetim kurulu üyeleri Alp Kadıoğlu, Halil Sarı, Mehmet Özel, Salim Duman, Sadık Çelik, Selçuk Kuztaş, Adem Karataş ve Ayhan Ozan Yılmaz ile beraber ilk olarak Belediye Başkanvekili Sadık Altunok'u ziyaret etti.
    Yeni sezonda basketbol, voleybol, masa tenisi ve atletizm branşlarında da faaliyet  göstereceklerini dile getiren Gürhan Dölek, "Futbolda öncelikle hoca konusunda devam edip etmeyeceğimizi belirleyeceğiz. İç ve dış transferler konusunda gerekli adımları atacağız. Futbol maddi manevi desteksiz olmuyor. Hedefimiz her zaman şampiyonluk ama altyapı ve tesislere daha büyük önem vereceğiz. Ben ve yönetimdeki birçok arkadaşım futbolun içinden gelen insanlarız. Amatörün sorunlarını biliyoruz. İnşallah bu sorunlara çözüm üreteceğiz" dedi.
    Takıma destek sözü veren Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ise "Medcem Silifke Belediyespor belediyemizin takımı ve ismini taşıyor. Yönetim kurulunda bulunan arkadaşların hepsi genç, pırıl pırıl ve gelecek vaat ediyorlar. Belediye olarak maddi-manevi takımımızı destekleyeceğiz, yanında olacağız. Sadece futbolda değil diğer branşlarda da Silifke Belediyespor'u bir marka okul haline getirerek, Silifke'den birçok gencimizin çıkmasına yardımcı ve vesile olacağız" diye konuştu.
    Daha sonra ziyaret edilen Kaymakam Cinbir ise "Çok yetenekli gençlerimiz var ama onlara uygun ortam hazırlanmadığı için bu gençler kaybolup gidiyor. Kaymakamlık olarak amatör spora büyük önem veriyoruz. Silifke'de de değişik branşlarda da birçok amatör kulübümüz var. Kaymakamlık olarak  yapabileceğimiz bir şeyler olursa her zaman yardımcı oluruz, olmaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı.
    Kulüp Başkanı Gürhen Dölek, ziyaretlerde Cinbir ve Altunok'a Medcem Silifke Belediyespor'un kırmızı-lacivertli formasını hediye etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow