hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kamptaki gençlere sürpriz ziyaret

    Kamptaki gençlere sürpriz ziyaret
    expand

    Kamptaki gençlere sürpriz ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)- MERSİN'de Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’la beraber Kapızlı Gençlik Kampı'nda gençlerle bir araya geldi.
    Beraberinde Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’la birlikte Kapızlı Gençlik Kampı'na giden Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’yı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Türe karşıladı. Özellikle yaz aylarında değişik il ve ilçelerden gelen binlerce  gençlere ev sahipliği yapan Kapızlı eğitim kampında bir dizi incelemelerde de bulunan Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı yürütülen çalışmalar hakkında Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Türe’den bilgiler aldı. Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’ta ziyarette kampa katılan gençlere hoş geldiniz diyerek, Silifke’nin doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra Silifke ovasında yetişen tarım ürünleri hakkında da gençlere bilgiler verdi.
    Gençlerle sohbet eden Başkanvekili Altunok, “En çok Silifke’nin yoğurdunu merak ediyorum” diyen genci de kent merkezine Silifke yoğurdu yemeye davet etti. 
    Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı Kapızlı yaptığı açıklamada, “Kampımızda geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için faaliyetlerimiz devam etmektedir. Daha güçlü bir Türkiye için, gençlerimizi daha donanımlı hale getirmemiz gerekiyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı  tesislerde ülkemizin değişik il ve ilçelerinden gelen binlerce gencimize ev sahipliği yapıyoruz. Gençlerimiz burada hem tatil yapıyor, hem de deniz keyfi yaşamaktadır. Gençlerimize yönelik kampta devam eden günlük aktiviteler arasındagüzel şehrimiz Silifke’mizi, tarihi ve doğal güzelliklerimizi de gezme ve görme imkanı buluyorlar. Okulların kapanmasının ardından ilçemiz kapızlı kampına gelen gençlerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow