hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lunapark bu sefer otistik çocuklar için çalıştı

    Lunapark bu sefer otistik çocuklar için çalıştı
    expand

    Lunapark bu sefer otistik çocuklar için çalıştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)- MERSİN’de Silifke Belediye’sinin organizasyonuyla otizmli ve engelli 50 çocuk lunaparkta doyasıya eğlendi.

    Silifke Belediyesi tarafından ücretsiz sunulan bu hizmette Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta çocuklarla birlikte çarpışan arabaya binip, mehteran davulu çalarak onların sevinçlerine ortak oldu. Programa Silifke Engelliler Derneği Başkanı  Nurettin Ateş ve öğrenci velileri de katıldılar. Ramazan boyunca açık olacak lunaparka gelecek olan özel çocuklara, şehit ve gazi yakını çocuklara ücretsiz hizmet vereceklerini belirten Belediye Başkanı Sadık Altınok, ‘Çocuklarla birlikte olmak onları sevindirmek bizleri bu mübarek ayda ayrıca mutlu etti. Her zaman farkındalık içinde olmalıyız” dedi.
    Başkan Altınok, “Silifke’de Ramazanla beraber,  çocuklarımızın eğleneceği, hem ailelerimizin vakit geçirebileceği Ramazan Şenliklerini oluşturan bir merkez açtık.  Akşamları Hacivat-Karagöz, mehteran gösterimleri , alışverişte zaman geçirebilecekleri, hem de çocukların lunaparkta zaman geçireceği bir alanımız. Bugün otizmli çocuklarımızın aileleri ile beraber 16.00-18.00 saatleri arasında  onlara ücretsiz olarak imkanlar sağlıyoruz.  Burada Ramazan ayı boyunca özel çocuklarımızın hepsine buradaki imkanlarımız ücretsiz olarak, şehit, gazi ve özel çocuklarımıza burada  hizmet veriyoruz. Otizmliler için merkezler kurduk, parklar kurduk, yaşam alanları kurduk,  imkanlarımızı özel çocuklarımız için kullanmaya çalışıyoruz" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow